Smaken blev som mina förväntningar, Timjan/Oregano smakade som min frus köttbullar vilket var tanken. Dom är goda. Den ungerska var alldeles för tamt kryddad, fin färg dock. Nu får dom hänga vidare och mogna åtminstone i 14 dagar.
Denna blog skall hjälpa dig skapa billiga, bra, nyttiga, roliga verktyg som kan användas vid matlagning och annat. Då jag själv har stort intresse för korvtillverkning, rökning av fisk o kött blir detta den huvudsakliga inriktningen. Välkomna! Kontakta mig genom: korvoteknik(at)gmail.com skriver inte ut @ för att undvika spam
Leta i den här bloggen
söndag 3 juni 2012
Första smaktest av Timjan/Oreganosalami
Smaken blev som mina förväntningar, Timjan/Oregano smakade som min frus köttbullar vilket var tanken. Dom är goda. Den ungerska var alldeles för tamt kryddad, fin färg dock. Nu får dom hänga vidare och mogna åtminstone i 14 dagar.
Etiketter:
Fermenteringsskåp,
Korvskåp,
Mognadsskåp,
Oreganosalami,
Salami,
Timjansalami,
Ungersksalami
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar